Verbreek belemmerende gedachten en verbeter jouw money mindset.
Ontvang 6 weken lang 5 affirmaties,
geheel GRATIS.

Alles wat je aandacht geeft groeit. Wanneer je zegt of denkt dat je iets niet kan dan zal je merken dat het ook niet gaat lukken. Je gedachten vormen dan een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat je niet verder komt enjouw doelen niet kunt realiseren.

Door deze gedachten om te zetten met behulp van affirmaties verwijder je deze blokkade en kan niks jou meer in de weg staan.
Met onze gratis affirmaties kun jij de eerst stappen zetten in het verwijderen van belemmerende gedachten en een Money Mindset creëren die voor jou werkt.

Rita Brudet

Een paar jaar geleden zat ik zelf in financiële problemen en heb ik momenten gekend dat ik € 5,- voor de hele maandover had om te eten en naar mijn werk tegaan. Nu ben ik schuldenvrij, heb ik een eigen woning, kan ik sparen en genieten van vakanties. Hoe ik dat heb gedaan?Door te werken aan mijn mindset.

Voorheen dacht ik dat ik voorbestemd was om altijd geld tekort te hebben en te leven van salaris naar salaris. Totdat ik besloot dat het niet het leven is wat ik wilde. Ik besloot om het anders te doen. Ik begon met te hopen dat mijn situatie zou veranderen. Vervolgens begon ik het echt te willen en uiteindelijk geloofde ik dat ik het ook echt kon realiseren. Ik begon mezelf te motiveren door op post-its motiverende spreuken te schrijven. Deze plakte ik overal in mijn huis zodat ik ze altijd kon zien. Deze positieve gedachten hielpen mij om de stappen te maken die mijn leven veranderden.

Rita Brudet

Verbeter jouw Money Mindset met affirmaties

Zet affirmaties bewust in om je zelfvertrouwen te vergroten, je kracht te geven en een gezonde Money Mindset te creëren.

Luister naar je gevoel en kijk welke affirmatie daarbij past

Lees de affirmatie hardop en herhaal het een aantal keren per dag

Overtuig en motiveer jezelf