Financieel fitte werknemers

Een werknemer met financiële problemen kost een werkgever al snel € 13.000,- per jaar!
Voorkom hoge kosten met het effectieve programma van Celest Financial Education

Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat steeds meer werkgevers te maken hebben met werknemers met financiële problemen.

Uit dit onderzoek is gebleken dat : 

E

79% van de ondervraagde bedrijven werknemers hebben met financiële problemen.

E

75% van de ondervraagde bedrijven hebben te maken met loonbeslagen, die ieder minimaal een uur verwerkingstijd kosten.

E

De kosten die gepaard gaan bij een werknemer met financiële problemen zijn al snel € 13.000,- per jaar.

E

Het hebben van financiële problemen heeft effect op de productiviteit van werknemers met een verlies van maar liefst 20%.

E

Een op de zes ziekmeldingen heeft te maken met financiele problemen.

Celest Financial Education heeft een programma ontwikkeld dat bedrijven helpt de verlaagde arbeidsproductiviteit, regelmatige ziekmeldingen en hoge kosten bij medewerkers met financiële problemen te reduceren. Samen met mijn team van financieel coaches maken wij jouw medewerkers financieel fit!

Door te weten hoe financieel fit je medewerkers zijn kun je financiële problemen bij werknemers vroeg signaleren en verergering voorkomen.

Met ons programma Financieel Fit analyseren wij de huidige financiële situatie bij jouw werknemers en kunnen wij vroeg signalen opvangen. Hierdoor kunnen wij vroegtijdig financiële problemen herkennen en de impact voor zowel de werknemer als de werkgever beperken.

Maak jouw medewerkers schuldenvrij!

Voor medewerkers met schulden hebben wij een effectief traject om de werknemers schuldenvrij te krijgen en hun financiële situatie te herstellen. Wij zorgen samen met de werknemer voor rust en lossen samen de financiële problemen op. Met behulp van financiël coaching zorgen wij ervoor dat jouw medewerker schuldenvrij wordt en blijft. De werknemer heeft alle nodige handvatten om financieel stabiel te blijven. Je werknemer is 100% productief op de werkvloer en ervaart geen fysieke of mentale klachten. Dit bespaart je tijd en geld.

Mijn naam is Rita Brudet. Financieel coach en eigenaar van Celest Financial Education. Een aantal jaren geleden was ik een werknemer met financiële problemen. Ik kreeg geen hulp van gemeentelijke instanties. Het was een zware tijd. Als werknemer was ik bang om mijn werkgever te vertellen over mijn situatie. Bang dat ik mijn baan kwijt zou raken en dat er anders naar mij gekeken werd. Ik hield het dan ook voor mij. Ik werkte keihard en maakte vaak overuren. Het was mij gelukt om uit de schulden te komen, maar fysiek en mentaal ging ik eraan kapot. Ik kreeg een burn-out, waardoor ik een lange tijd niet kon werken.

Het effect van  geldzorgen op een mens wordt vaak verkeerd ingeschat. Daarom is het belangrijk om hierover te kunnen praten en men de juiste hulp te bieden om erger te voorkomen. Ik heb het dan ook mijn missie gemaakt om de taboe rondom praten over geldzorgen te doorbreken en bedrijven te helpen dit onderwerp bespreekbaar te maken en de juiste hulp tebieden.

Rita Brudet

Je kunt meer betekenen voor jouw werknemers.

Praten over geldzorgen is niet makkelijk. Het is een onderwerp waar nauwelijks tot niet over gesproken word op de werkvloer. Wanneer er wel over gesproken wordt is dat bij een loonbeslag, maar dan is het eigenlijk al te laat. Hoe geweldig zou het zijn om de taboe rondom praten over geldzorgen te doorbreken in jouw organisatie en organisatierisico’s te reduceren? Hoe geweldig zou het zijn om jouw werknemers de juiste hulp te kunnen bieden bij geldzorgen?

Hoe werkt het?

Samen plannen wij een kennismakingsgesprek in waarin wij je alle informatie geven over ons effectief programma.
We komen graag bij je langs.