Money Mentor Membership

abonnement

money mentor membership

Tijdens je reis naar financiële stabiliteit is het fijn om iemand te hebben waar je mee kunt praten. Iemand die je bijstaat en die je om hulp kan vragen. Een stok achter de deur voor als het even niet gaat.

Onze Money Mentoren staan je graag bij. Celest Financial Education werkt alleen met ervaringsdeskundigen, omdat zij onze cliënten beter begrijpen. Zij hebben in de schoenen van onze cliënten gestaan. De weg naar financiële stabiliteit kan een eenzaam zijn. Je kunt momenten hebben dat je het even niet ziet zitten of dat je iets minder gemotiveerd bent. Onze Money Mentoren zijn er op deze momenten voor jou.

Met het Money Mentor Membership krijg jij een Money Mentor toegewezen. De begeleiding die je krijgt van de Money Mentor is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Samen met de Money Mentor maak je afspraken over de begeleiding en hoe deze zal plaatsvinden. De membership heeft een minimale looptijd van 6 maanden.

Je staat er niet alleen voor!

meld je nu aan voor het Money Mentor Membership!

Het Money Mentor Membership is een abonnement met een looptijd van minimaal 6 maanden.
De investering bedraagt € 25,- (incl. btw) per maand.

Via de button hieronder kun je je aanmelden. Je doet dan een eerste betaling en direct daarna ontvang je een bevestigingsmail. Binnen 24 uur nemen wij contact met op om jouw eerste afspraak met je Money Mentor te maken.

Met het voldoen van de eerste betaling ga je ermee akkoord dat de overige betalingen maandelijks automatisch worden geïncasseerd.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Betaling in termijnen verloopt via automatische incasso.
Op al mijn diensten en producten zijn algemene voorwaarden van toepassing.