Money Mentor Community

abonnement

money mentor community

Tijdens je reis naar financiële stabiliteit is het fijn om iemand te hebben waar je mee kunt praten. Iemand die je bijstaat en die je om hulp kan vragen. Het kan ook fijn zijn om te praten met ervaringsdeskundige en met medereizigers. Mensen die hetzelfde als jij hebben meegemaakt of nu meemaken. Een stok achter de deur voor als het even niet gaat.

Celest Financial Education heeft een besloten Facebookgroep waarin je door onze Money Mentors wordt begeleid en gecoacht naar financiële stabiliteit en een betere Money Mindset. Het is een veilige plek waar je jouw verhaal kan doen en jouw ervaringen kan delen tijdens jouw reis. Het biedt jou die stok achter de deur voor als het even niet gaat. Het bied je de mogelijkheid om successen te delen. De reis naar financiële stabiliteit is geen makkelijke reis, maar met de juiste begeleiding wordt het een aangename reis.

Met het Money Mentor abonnement krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep.
Hier kun je het volgende verwachten:

E

Nuttige en praktische tips

E

Wekelijks een live Q&A

E

Mogelijkheid om vragen te stellen en je ervaringen te delen

E

Maandelijks de Money Table waarin er wordt gesproken over geld en alles wat daarbij komt kijken

meld je nu aan voor de money mentor community!

Het Money Mentor Abonnement is een abonnement met een looptijd van minimaal 6 maanden.
De investering bedraagt € 25,- (incl. btw) per maand.

Via de button hieronder kun je je aanmelden. Je doet dan een eerste betaling en direct daarna ontvang je een mail waarin staat uitgelegd hoe je toegang kunt krijgen tot de community.

Met het voldoen van de eerste betaling ga je ermee akkoord dat de overige betalingen maandelijks automatisch worden geïncasseerd.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Betaling in termijnen verloopt via automatische incasso.
Op al mijn diensten en producten zijn algemene voorwaarden van toepassing.