Over ons

Celest Financial Education is een financieel coachingsbedrijf dat jou helpt de stappen te zetten naar financiële stabiliteit.
De wijze waarop wij financiële coaching inzetten is anders dan normaal. Door onze eigen ervaring met financiële problemen hebben we gezien dat er meer voor nodig is om financieel stabiel te worden en te blijven. Je hebt meerdere hulpverleners nodig om financiële stabiliteit te creëren en te behouden. De ervaring leert echter dat het niet altijd fijn is om bij meerdere mensen en instanties aan te kloppen. Je moet steeds opnieuw je verhaal doen. Daarnaast duurt het proces vaak langer.

Wij doen het daarom anders. Wij zijn jouw budgetcoach, schuldhulpverlener en lifecoach.
Wij begeleiden je van A tot Z. Je hebt te maken met 1 partij tijdens jouw reis naar financiële stabiliteit.

HET TEAM

Wij willen je graag kennis laten maken met de Financieel coaches en Money Mentors.
Zij zijn allen gecertificeerd & KIWA geregistreerde hulpverleners.

Rita Brudet

Mijn naam is Rita Brudet. Eigenaar van Celest Financial Education en jouw financiële coach en Money Mentor. Met mijn jarenlange ervaring als financieel adviseur en als ervaringsdeskundige op het gebied van financiële problemen help ik jou de stappen te zetten naar financiële stabiliteit.

Zelf heb ik financiële problemen ervaren. In deze periode heb ik alles zelf moeten uitzoeken. Hulp was er niet. Ik moest creatief zijn om rond te komen. Financiën was altijd een onderdeel van mijn leven en daar lag mijn interesse ook altijd. Door mijn ervaring kwam ik erachter dat er verschillende instanties zijn die kunnen helpen met financiële problemen, maar dat het soms een doolhof kan zijn waardoor je niet altijd goed weet bij wie je terecht kunt.

Daarnaast zijn er meerdere hulpverleners nodig om weer financieel stabiel te worden en te blijven. Mijn reis naar financiële stabiliteit heb ik ervaren als een proces waarbij ik mezelf heb leren kennen en heb geleerd andere keuzes te maken die passen bij de doelen die ik wil behalen.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun financiële huishouden te herstellen en financieel stabiel te worden. Ik deel graag mijn kennis en ervaring om mensen te helpen. Ik heb veel dingen meegemaakt in mijn leven, maar ik geloof dat het niet voor niets is geweest. Nu kan ik iets betekenen voor anderen.

Mijn naam is Franjeska Alberto. Ik ben junior Financieel coach en Money Mentor bij Celest Financial Education. Zelf heb ik een periode gehad dat ik financiële problemen had. Met hulp van financieel coach Rita Brudet ben ik hieruit gekomen en heb ik de stappen kunnen zetten naar financiële stabiliteit.

In dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mensen wil helpen om weer inzicht te krijgen in hun financiële situatie en schuldenpositie. Ik vind het belangrijk om mijn ervaring te delen en mensen te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Ik heb het mijn missie gemaakt om mensen dezelfde financiële rust te laten ervaren die ik nu ook ervaar.

Franjeska Alberto

aangesloten organisaties 

Celest Financial Education is aangesloten bij de Schuldenspecialist. De Schuldenspecialist is een online platform voor professionele hulp bij schulden. Het is een overzichtelijk platform waar specialisten klaar staan om te helpen.

Alle medewerkers bij Celest Financial Education zijn KIWA gecertificeerd en geregistreerd. KIWA is een onafhankelijke partij die kwaliteitsmetingen van persoonlijke vakbekwaamheid uitvoert. Zo ben je er zeker van dat onze vakkennis en vakbekwaamheid up to date zijn.